Lunch

Een sfeervolle Italiaanse lunch

Wij houden van artisanale, ambachtelijke en eerlijke producten. Voor onze klanten willen we alleen het allerbeste! Daarom serveren we enkel lunchgerechten waarmee we de Italiaanse culinaire traditie in ere houden. Wij gebruiken enkel verse ingrediënten uit Italië zelf. Elk gerecht wordt door ons eigenhandig klaargemaakt.

Broodjes, salades of iets lekkers van de kaart: keuze te over!

U krijgt te maken met een ruim aanbod wanneer u bij ons komt lunchen in Hoorn. Wij serveren niet alleen broodjes, salades en panini’s. Het is bij ons ook zeker mogelijk om een gerecht van onze uitgebreide menukaart te kiezen.

De broodjes worden stuk voor stuk bij ons in het restaurant bereid en zijn van topkwaliteit. De broodjes kunnen zowel in het restaurant opgegeten worden als afgehaald worden.

Klanten kunnen bij ons ook kiezen uit verschillende salades. De salade van het huis, de insalata Da Noi, is een lekkere, op en top Italiaanse mix van rucola, mozzarella, tomaten en pesto. Visliefhebbers zullen dan weer duimen en vingers aflikken bij de Insalata al Salmone en de Insalata Carpaccio di Tonno.

Wie kiest voor een panini, kiest voor een authentiek Italiaans gerechtje. Wij serveren meer dan vijftien verschillende varianten. Voor ieders smaak een panini dus. Ben je een liefhebber van vis, dan kan je kiezen voor onze Panini Tonno of onze Panini Salmone. Grote honger of zin in iets speciaals? Probeer dan eens onze panini hamburger. Een ware lekkernij!

Uiteraard kan je ook een van onze gerechten op de menukaart kiezen. Je kiest zelf of je er een antipasti bij wil. Of misschien wil je jouw Italiaanse lunch wel afronden met een dessert?

Reserveren?

Wil je een reservering maken voor de lunch? Je kan dit doen door ons te bellen op het nummer 085-8887066 of door een mail te sturen naar danoi.hoorn@gmail.com.